Vauhtia ja vilskettä pääkaupunkiseudulla

Nuorten Palvelu ry

Eilen tiistaina oli projektimatkamme ensimmäinen toimintapäivä. Aamulla ensimmäisenä lähdimme tapaamaan Securitaksen Aria. Puhuimme tulevista koulutuksista, kehittämispäivästä ja muista projektin asioista. Tämän jälkeen lähdimme tutustumaan Espoon etsiviin. Heidän toimistonsa sijaitsikin sopivasti kauppakeskus Espoontorin yläpuolella. Pauliina ja Mikko kertoivat Nuorten reviireillä -projektin alusta, ja esittelivät Nuorten Palvelu ry:tä yleisemmin. Tavoitteena oli saada solmittua jonkinlaista yhteistyökuvioita. Etsivillä olikin suuri kiinnostus kauppakeskusten ja maahanmuuttajanuorten suuntaan. Itselle näistä tapaamisista oli paljon hyötyä, sain ensinnäkin selvemmän kuvan projektista ja yhteistyökuvioista. Lisäksi sain selville sen, että vaikka monet tahot työskentelisivät saman asian puolesta, yhteistyö ei ole itsestään selvää, eikä varsinkaan helppoa.

Iltapäiväksi suunnistimme kauppakeskus Isoon Omenaan, tarkemmin sanottuna Omenan kirjaston Starttis- nimiseen nuorten tilaan. Nuoret olivat itse saaneet olla osana tilan uudistusta, ja tila olikin muuttunut mustavalkoisesta ahtaasta tilasta, erittäin värikkääksi ja viihtyisäksi. Tilassa meillä oli ideapaja, jossa nuoret, arkkitehdit ja Cityconin väki pääsivät yhdessä suunnittelemaan nuorille kohtauspaikkaa.

Isoon Omenaan on rakenteilla suuri laajennus, jossa kauppakeskuksen koko…

View original post 168 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s