Te-toimissa Yliperällä

Kilpisjärvi – minulle paitsi lomapaikka tai lomien perusleiripaikka, myös tuttu etätyöpaikka ja emotionaalisesti kuin yksi kotipaikka.

Tulin tänne tekemään Te-palvelun kanssa sopimiani jälleentyöllistymistäni tukevia toimia – ympäristössä jossa keskittymiskykyni ja ajatteluni paranee ja kynnys terveysliikuntaan on matalampi kuin Helsingissä.

Täällä luonnostelin vuonna 2000 suunnitelman kenttätutkinukselle, kirjoitin Nuorten Sateenvarjohankkeen arviointiraportin 2001, sekä tarkistin ja hioin syksyksi ilmestyneen kirjani kesällä 2004.

Samoin kesällä 2007 täällä tein toimittajan esittämät korjaukset ja oikovedoksen tarkistukset syksyllä ilmestyneeseen kirjaani, sekä yhteenvetoja Lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelmatyöhön annetusta suuresta lausuntomäärästä.

Syksyllä 2010 täällä onnistuin myös pitämään itseäni erossa muusta ja luetteloimaan siihen astista aineistoani sekä pohjustamaan nam.humak.fi – sivua ym.

Monia pienempiä tekstejä olen saattanut alkuun, muokannut ja työstänyt täällä, ja monia suunnitelmia linjannut. Saa nähdä mitä tänä kesänä tulee pohjustettua, yksityiskohtia en kerro. Mutta usein minulla ajatukset täsmentyvät ja tekstiaihioita syntyy silloin kun etäännytän itseäni ja näennäisesti teen myös jotain muuta.


Hyvää kesää kaikille ystäville ja tutuille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s