Nuorisotyön puolesta

Nuorisotyön puolesta

Nuorisotyön arvoa, merkitystä ja moninaisuutta tulee nostaa esille. Haluamme kampanjan avulla kertoa tarinoita nuorisotyöstä erityisesti heille, jotka päättävät nuorisotyön tulevaisuudesta ja rahoituksesta sekä heille, jotka eivät alaa tunne. Nuorisotyön tulee näkyä ja sen merkitys ammatillisena työnä tulee ymmärtää. Jos nuorisotyöstä säästetään, pitää ymmärtää mistä silloin todellisuudessa säästetään.

Mitä syntyy, kun yksi henkilö kontaktoi eri nuorisotyön toimijoita ja pohtii heidän kanssaan kuinka nuorisotyönkin ääntä saisi kuuluviin ja näkyviin uuden hallitusohjelman synnyttämien keskustelujen, kansalaisadressien ja mielenosoitusten keskellä?

Syntyi paljon hyviä keskusteluja sekä pohdintoja nuorisotyöstä ja iso määrä ideoita kuinka nuorisotyön ääntä voi vahvistaa. Lopulta jalostui ajatus siitä, että haluamme viedä keskustelumme ja pohdintamme käytäntöön. Innostuneina, odottavaisina ja uteliaina käynnistämme reilun kuukauden valmistelujen pohjalta Nuorisotyön puolesta -kampanjan.

Keskusteluissamme huolemme on kiteytynyt nuorisotyön näkymättömyyteen, nuorisotyön asemaan sekä jo tapahtuneisiin säästötoimenpiteisiin, joita esimerkiksi joissain kunnissa on jouduttu tekemään. Taloudellinen tilanne Suomessa näyttää tällä hetkellä siltä, että säästöt tulevat olemaan myös jatkossa yhä enemmän läsnä päätöksenteossa…

View original post 387 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s