Olen toiminut nuorisotyö -aiheen parissa vuodesta 1997, päätoimisesti vuodesta 1999 lähtien erilaisissa tutkimus- selvitys-, arviointi- ja viestintätoimissa. Syksystä 2005 alkoi työni Humanistisessa ammattikorkeakoulussa ministeriön (OKM) rahoituksella, joka lopetettiin vuonna 2014.

Nyt haen rahoitusta tai työsuhdetta, joka mahdollistaa aineiston käsittelyn ja viestinnän jatkamisen.

Aineistoni ja tietoni nuorisotyöstä Suomessa ovat poikkeuksellisen laajat. Vuodesta 2005 lähtien työni on ollut valtakunnallista dialogista nuorisoalaa palvelevaa seurantatutkimusta ja viestintää. Vuodesta 2012 lähtien olen työmatkojen sijaan kehittänyt vuorovaikutusta verkkoaineistojen ja sosiaalisen median yhteyksien kautta. Kaikissa yhteyksissäni olen paitsi koonnut informaatiota myös välittänyt sitä,

Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi myönsi minulle toiminnastani Nuori Toimija -tunnnustuksen vuonna 2013. Humakin toimesta tammikuussa 2015 uudistuva verkkosivu nam.humak.fi/ esittelee työtäni laajemmin. Työtodistuksia: http://www.slideshare.net/petricederlof/petri-ja-nuorisoty-todistuksia

Opiskelin Helsingin yliopistossa jaksoittain vuosina 1989-1998 pääaineenani teoreettinen filosofia (filosofian maisteri 1998), sivuainekokonaisuutena sosiaaalipsykologia, sekä osia muiden aineiden kuten uskontotieteen ja kulttuuriantropologian opinnoista.

Nuorempana toimin purjeentekijänä, vaellusohjaajana, opiskeluaikoina osa-aikaisena vanhusten kotiavustajana, pelihalli-sisähuvipuiston valvojana ja esimiehenä, erityisissäkin siivous- ja kattotehtävissä, kalliokiipeilyn peruskurssien ja laskeutumisharjotteiden ohjaajana yms.

Olen harrastanut pikkupojasta lähtien luonnossa liikkumista ja luonnon tarkastelua, 80-luvun alusta lähtien keskipitkiä ja pitkiä tunturivaelluksia ja muita retkiä, retki- ja kilpapurjehdusta sekä urheilusukellusta (1982-1988), kalliokiipeilyä rennolla tasolla, hiukan myös vuoristossa (1988-1990, 1993-1997). Retkeily erityisesti pohjoisessa säilynyt selvimmin joskin viime aikoina kausittaisesti toteutuen.

Työnarkomania ja ikääntyminen ovat välillä vaatineet veronsa, toisaalta ohjanneet vähän rauhallisempaan suuntaan.  Vaihteeksi vähän hengittelen ja haistelen ilmapiirejä.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Minusta / About me

  1. Päivitysilmoitus: About | petricederlof

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s